Adaptacija stana

Ovde možete pogledati fotografije adaptacije stana. Na jednom delu zida u dnevnoj sobi postavljene su pločice (imitacija prirodnog kamena) dok je ostatak zida obložen gipsanim pločama u kojima se nalazi osvetljenje. Od gipsanih ploča napravljen je i šank koji je u potpunosti zamenio nameštaj jer pored atraktivnog izgleda poseduje i mesto za odlaganje stvari. Korišćene su bela i crna boja (na zidu na kome se nalazi prirodan kamen) dok je drugi zid okrečen u tamno ljubičastu boju, a njega u istoj boji prati i deo plafona. Pored halogenih sijalica stan osvetljavaju i led diode u crevu koje se nalaze iznad vrata i prozora u gipsanim ramovima i daju plavo svetlo koje osvetljavajući plafon doprinosi prijatnoj atmosferi stana. Unutar šanka se takođe nalaze halogene sijalice koje osvetljavaju gipsane police.

Postavljanje pločica (imitacije prirodnog kamena) na zid u dnevnoj sobi.


Nakon postavljanja pločica postavlja se metalna konstrukcija koja će se kasnije obložiti gipsanim pločama.


Metalna konstrukcija je obložena gipsanim pločama koje su izgletovane i ošmirglane i čekaju na krečenje. Prethodno je ostavljen prostor za osvetljenje koje će se kasnije namontirati.

 

Deo plafona je okrečen u ljubičastu boju, dok je gips bele boje sa crnim kvadratima. Druga strana šanka je takođe prekrivena prirodnim kamenom.


Unutrašnjost šanka koji je prekriven pločom od prirodnog kamena (travertino ploča).


Pogled na dnevnu sobu i šank iz predsoblja.Dnevna soba pre postavljanja ostatka nameštajaIznad prozora - led diode u crevu. Prostor oko klime ograđen gipsanim pločama sa osvetljenjem.


Zid koji se nalazi sa druge strane (tj preko puta zida sa pločicama i gipsanim pločama) okrečen u ljubičastu boju. Sa desne strane se nalazi prolaz ka trpezariji a sa leve hodnik.

Uz malo truda Vaš stan može izgledati ovako:


 KuhinjaTrpezarija
Dnevna soba


Hodnik

Takođe, za Vas možemo izraditi i nameštaj čije će se dimenzije savršeno uklopiti u Vaš stan.Spavaća soba sa zvezdanim nebom:
Ako želite da i Vaš stan izgleda ovako, možete nas kontaktirati putem e-maila ili na brojeve telefona 0658202351 i 0112407794Leia mais...

  ©About - Pavlović Vladan - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo